PON PET od 9:00 do 17:00 SOB,NED,PRAZNIKI zaprto

+386 (0) 30623280

info@vecnozavetisce.si

NAŠE STORITVE

Naše usluge potekajo po celotni Sloveniji, za naročilo pokličite 
Pokličite na 030 623 280 (Tanja) od PONEDELJKA do PETKA od 9:00-17:00SOBOTANEDELJAPRAZNIKE SMO ZAPRTI.

Pokojne hišne ljubljenčke prevzamemo na veterinarskih postajah.

1. PREVZEM IN PREVOZ

Ko se odločite za upepelitev pokojnega hišnega ljubljenčka izrazite vašo željo pri veterinarju. Pri veterinarju prejmete brošuro, v kateri je celoten cenik in telefonska številka kamor pokličete za vse dodatne informacije. Izven delovnega časa pišite na elektronski naslov info@vecnozavetisce.si. Za prevzem potrebujemo podatke o lastniku (ime in priimek, naslov, pošte), podatke o hišnem ljubljenčku, težo pokojnika, izbor žare, veterino, kjer pokojni hišni ljubljenček počiva ter morebitne želje. 

Sodelujemo z vsemi veterinarskimi klinikami po Sloveniji. V primeru, da na veterinarski postaji oz. kliniki še nimajo naših kontaktov, vas prosimo, da pokličite in uredili bomo vse potrebno za prevzem in upepelitev vašega pokojnega hišnega ljubljenčka. S klinikami je dogovorjeno, da pokojni hišni ljubljenček za upepelitev počaka pri njih v hladnem prostoru do našega prihoda.

UPEPELJEVALNICA SE NAHAJA V POMURJU, V OBČINI APAČE, PRED GORNJO RADGONO.

Pokličite na 030 623 280 (Tanja) od PONEDELJKA do PETKA od 9:00-17:00, SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKE SMO ZAPRTI.

Lastni prevozi v upepeljevalnico niso mogoči. Pri čemer pa poudarjamo, da prisotnost pri postopku upepeljevanja ni mogoča iz vidika sanitetnih in varnostnih razlogov. Naše podjetje posluje v skladu s slovensko zakonodajo.

2. UPEPELITEV

Pokojnega hišnega ljubljenčka odpeljemo v upepeljevalnico, kjer počaka na individualno upepelitev.

Naša upepeljevalnica in individualno upepeljevanje deluje v skladu zakonodajo in pravilniki ter je pod nadzorom Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, organa v sestavi ARSO in veterinarskih inšpektorjev v Sloveniji.

 Izvajamo samo individualne upepelitve, skupinskih upepelitev ne izvajamo. Poudarjamo, da v naši upepeljevalnici obravnavamo izključno pokojne hišne ljubljenčke, ne pa tudi drugih odpadkov, zagotavljajoč, da drugih odpadkov in pepela ni. Ob zaključku postopka izdamo certifikat o upepelitvi.

3. VRNITEV PEPELA V ŽARI

Za čas in kraj prevzema žare s posmrtnimi ostanki vašega hišnega ljubljenčka se dogovorimo telefonsko.

Dostava žar poteka v dopoldanskem času v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru oz. za se dogovorimo za predajo žare v bližini avtocestnih priključkov.

Ko je postopek končan in žara pripravljena, vas dan prej pokličemo in se dogovorimo kam in kdaj vam lahko pripeljemo žaro. Dostava poteka ponavadi v dopoldanskem času.

Po pokojnika pridemo v roku 3 delovnih dni, čas dostave žare je do 7-10 delovnih dni od prevzema, oz. je čas lahko daljši, odvisno od števila upepelitev.  Žaro dostavimo osebno v Ljubljano, Maribor, Celje, Koper oz. se dogovorimo za mesto prevzema v bližini avtocestnih povezav. 

Stroška dostave ni. Oglejte si naš izbor žar s klikom na spodnji gumb.

KORISTNE INFORMACIJE

POVEZAVE

NAŠA ZGODBA

PSI NE UMREJO, SAMO ZASPIJO

UPEPELITEV VEČJIH ŽIVALI

PARTNERJI